Засідання «круглого столу»

У яслах-садку 16 грудня 2019 року відбулося засідання «круглого столу» для педагогічних працівників «Інтеграція здоров’язбережувальних технологій в освітній простір ЗДО: проблеми і шляхи їх розв’язання»
Засідання розпочалося з виступу директора Гуменної В.Л., яка розповіла присутнім про складники зміцнення здоров’я, презентувала найефективніші фізкультурно-оздоровчі заходи. Також своїм досвідом щодо комплексного застосування організаційних форм і методів залучення до здорового способу життя поділилися вихователі Байдацька В.В. та Поцко О.О.
Музичний керівник Вознюк Г.В. ознайомила з оздоровчими музичними вправами та провела практично деякі з них, зокрема цікаву дихальну гімнастику та виконання гаївки в русі.
Усі педагоги активно обговорили актуальні та важливі проблеми системи здоров’язбережувальної роботи в ЗДО та заходи, які слід вжити на подолання такого роду проблем. Звичайно ж найактивніше ділилися педагоги досвідом впровадження технологій та методів, які забезпечують рухову активність дітей у процесі освітньо-виховного процесу.

Відповісти