Педагогічна рада «Про забезпечення системного підходу до охорони життя та зміцнення здоров’я»

          28 лютого 2020 року в закладі пройшло засідання педагогічної ради на тему: «Про забезпечення системного підходу до охорони життя та зміцнення здоров’я».
          Порядок денний:
1. Виконання рішень засідання попередньої педагогічної ради №2 від 29.11. 2019 року (інформація Промінської Л.М., вихователя-методиста)
2. Про забезпечення системного підходу щодо організації фізкультурно-оздоровчої роботи в ЗДО (доповідь Гуменної В.Л., директора)
3. Про формування здоров’язбережувальної компетентності у дітей дошкільного віку (доповідь Сороки В.В., інструктора з фізкультури, аналітична довідка вихователя-методиста Промінської Л.М)
4. Специфіка роботи музичного керівника щодо оздоровлення дошкільнят (з досвіду роботи) (доповідь Вознюк Г.В., музичного керівника)
5. Про організацію медичної роботи щодо профілактики та здоров’язбереження дітей в ЗДО (доповідь Крилової О.В., сестри медичної)
6. Звіт вихователя Богданович Л.А. про досвід роботи.
          В рамках підготовки до педагогічної ради було сплановано різноманітні заходи роботи з педагогами (консультації, тестування, тематичний контроль), батьками (анкетування, презентації матеріалів по даній темі) та дітьми (цікаві за своїм змістом заняття, розваги, «інтерв’ю», бесіди). Педагоги обмінялися досвідом освітньої роботи з даного питання та презентували методичні матеріали виготовлені власноруч відповідно до вимог освітніх програм «Українське дошкілля», «Впевнений старт» та БКДО.

Відповісти