Урочисте свято в садочку

З Днем дошкілля вітає Україна,
Усіх, хто світлом простеляє путь.
Для кого головне в житті – Дитина,
Її освіта і духовна суть.


          У Грицівському яслах-садку відбулося надзвичайно урочисте, емоційне свято «Теремок» з нагоди Дня дошкілля. Свої таланти показували дошкільнята старшої групи (вихователі:        Каплун О.В. та Байдацька В.В.) та працівники садочка.
          Вихованці подарували багато теплих слів вдячності на адресу працівників садочка, мелодійні пісні та запальні таночки. Ігри, забави, які провели з малечею працівники закладу, створили веселий настрій як у дітей, так і в дорослих. Панували атмосфера тепла і любові.
          На свято завітали: селищний голова Тіфенбах Людмила Василівна, начальник відділу освіти, молоді та спорту, культури, туризму, зовнішніх і внутрішніх зв’язків Варава Іванна Йосипівна, спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту, культури, туризму, зовнішніх і внутрішніх зв’язків Косіюк Тетяна Дмитрівна та пенсіонер, колишній вихователь Кудельська Галина Борисівна.
          По завершенню свята директор Гуменна Валентина Леонідівна привітала колектив із професійним святом . З вітальним словом також виступила селищний голова Людмила Василівна, яка нагородила вихователя Каплун Ольгу Володимирівну почесною грамотою Департаменту освіти і науки Хмельницької ОДА за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у реалізацію завдань дошкільної освіти та з нагоди відзначення Дня дошкілля.

Відповісти