В школу малят проводжає садок

     Ось і пролунали останні звуки вальсу… 53 випускники прикували погляди усіх присутніх. Дівчатка у неймовірно красивих сукнях та з вишуканими зачісками і хлопчики, наче справжні джентльмени, у яскраво оформленому залі зачаровували своїми останніми в садочку таночками. Весело і радісно лунали вірші, сценки, ігри, піднімали настрій пісні на випускних святах у Грицівському яслах-садку.

     29 травня першою стартувала старша група №2 «Соняшник» (вихователі Михальчишина Г.Л., Промінська Л.М., помічник вихователя Стаднійчук Т.І.) з оригінальним задумом випускного свята «Стиляги».  

     Випускники старшої групи №1 «Сонячний зайчик» разом з вихователем Касьян І.Ф., помічником вихователя Поліщук Т.А. та музичним керівником Вознюк Г.В. підготували фільм «Життя в садочку». 30 травня глядачі мали змогу переглянути найцікавіші випадки, які траплялися з дітьми протягом їхнього життя.

     У гості до випускників завітали представники із селищної ради (секретар селищної ради Слаба Інна Петрівна, спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту, культури, туризму, зовнішніх і внутрішніх зв’язків Косіюк Тетяна Дмитрівна), а також молодші дошкільнята, які привітали своїх друзів із чудовим святом.  

     Не залишилися осторонь також батьки вихованців обох випускних груп. Родзинкою свят стали їх ніжні таночки зі своїми дітьми, які зворушили, розчулили до сліз усіх присутніх.

     Багато теплих слів було сказано випускникам, їхнім батькам та усім працівникам закладу, адже саме завдяки спільним зусиллям  ми маємо здорових,розумних, добрих і щирих дітей.

     В кінці свят в.о. завідувача Гуменна В.Л. та вихователі груп урочисто вручили дипломи про закінчення навчання у садочку та подарунки. З напутніми словами звернулись до випускників Валентина Леонідівна, перша вчителька Демчик Людмила Олександрівна і побажали тільки найкращих років у школі.

     Випускний бал пройшов цікаво і весело. Яскраве підтвердження того – бурхливі емоції всіх його учасників. Наші випускники, як ті пташенята, вилетіли із затишного гніздечка до школи. Сподіваємося, що незабутнє враження від свята залишаться у наших випускників на все життя!

Відповісти