Свято «Сузір’я талановитих дошкільнят»

MVI_20422 травня 2013року Грицівський дитячий садок перетворився на справжній королівський палац, в якому очікували гостей із Мокіївець і Коськова, Серединець і Сульжина, Лотівки і Ленковець, Чотирбоків і Ст. Бейзимів. На свято «Сузір`я талановитих дошкільнят» їх запросили Король і Королева, щоб розвеселити маленьку принцесу Яну-несміяну.

Багато незабутніх вражень подарувало це свято малюкам, вони стали учасниками яскравої феєрії, а відкрила конкурсну програму танцювальна група «Смайлик» Грицівського ДНЗ. Вальс і танго у виконанні учасників цієї групи вразив глядачів своєю витонченістю, складністю фігур та артистизмом. За що маленькі танцюристи Грицева отримали від журі І місце у номінації «Танець».

IMG_2039

Переможцем у номінації «Пісня» стала вихованка Ленковецького ДНЗ Борищук Софія. Пісня «Журавлі» у її виконанні зачарувала слухачів своєю ніжністю та мелодійністю.

Вірш «Добрий день, матусю Україно!», який прочитала вихованка Ст. Бейзимського дитячого садка Савчук Олександра, отримав найвищий бал від журі за чіткість та виразність виконання. Наймолодшою учасницею конкурсу була трирічна Столярчук Тетянка з Лотівської дошкільної групи. Не зважаючи на зовсім юний вік, вона полонила серця як журі, так і глядачів, і отримала від усіх гучні оплески.

Свято дитячої творчості об’єднало та здружило малюків з різних садочків, залишивши у їхніх серцях добрі спогади, щирі відчуття радості, успіху, загального піднесення. А закінчилося воно спільним виконанням танцю «Маленьких каченят».

До нових зустрічей!

[youtube]avSfZ1H21n0[/youtube]

Відповісти