День Землі та акція «Чисте довкілля-2019» у яслах-садку

     ЗЕМЛЯ – наш дім. Необхідно постійно піклуватися та дбайливо ставитися до неї, до всього живого, що живе на ній, і зробити нашу Землю зеленою та квітучою. Тому вихователями нашого дошкільного закладу було проведено різні яскраві і, в той же час, корисні заходи, спрямовані на те, щоб діти стали уважнішими до нашого довкілля та берегли природу, часткою якої є ми самі. Було проведено тематичні заняття, бесіди, дидактичні ігри. Після занять  діти долучились до практичних дій. Вихованці  проводили досліди з повітрям, водою, садили квіти, які пізніше висадять у відкритий ґрунт.  Головною подією стало створення колективних  малюнків та робіт.

     До акції «Чисте довкілля – 2019» активно долучилися також батьки та працівники ДНЗ, які прибрали територію дошкільного закладу, упорядкували клумби, прогулянкові майданчики, насадили кущі та дерева.

     Так хочеться вірити, що все, що відбувалося не стало марним, а залишило в серцях дітей, батьків  глибоке переконання: тільки всі, разом, зможемо врятувати ЗЕМЛЮ.      

Відповісти