Огляд-конкурс в яслах-садку

29 березня 2019 року в Грицівському яслах-садку центрі розвитку пройшов огляд-конкурс «На кращий санітарний стан та художньо-естетичне оформлення навчальних груп та кабінетів».

Конкурс оцінювало журі в складі:

  • голови: заступника селищного голови Грицівської ОТГ – Наталії Олександрівни Ленчук;
  • заступника голови: начальника відділу освіти, культури, туризму, молоді, спорту, внутрішніх і зовнішніх зв’язків Грицівської селищної ради – Іванни Йосипівни Варави;
  • членів журі: спеціаліста І категорії відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Грицівської селищної ради – Стецюк Олени Володимирівни;
  • спеціаліста відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Грицівської селищної ради – Косіюк Тетяни Дмитрівни;
  • завідувача Лотівським дошкільним навчальним закладом загального розвитку “Зернятко” – Боронюк Богдани Анатоліївни.

Під час проведення конкурсу було вивчено та проаналізовано умови здійснення освітнього процесу: створення предметно-розвивального середовища, санітарно – технічний стан, обладнання та оформлення групових кімнат.

Комісією було відзначено, що колектив дошкільного закладу сумлінно ставиться до виконання своїх обов’язків, слідкує за дотриманням санітарно – гігієнічних правил в дошкільному закладі. Адміністрацією та педагогічним колективом ДНЗ створено належні умови для всебічного повноцінного розвитку, комфортного перебування дітей в дошкільному закладі.

Оформлення групових приміщень, кабінетів, музично-спортивної зали є педагогічно доцільним, відповідає естетичним та педагогічним вимогам. Змістовне та естетичне оформлення групових приміщень, спальних кімнат, роздягалень кожної вікової групи відповідає вибраній назві.

Тематичні куточки методично продумані, оформлено й наповнено матеріалами, посібниками та іграшками так, щоб підказати дітям вид діяльності та способи дій, а у відповідних ігрових зонах – сюжет гри та спосіб його реалізації. Облаштування простору кожної групової кімнати дає можливість вихованцям діяти як невеличкими підгрупами, так й індивідуально.

За висновками журі 3 квітня було відзначено переможців у наступних номінаціях:

1 молодша група – переможець в номінації «Безпека, доцільність, відповідність віковим особливостям»

2 молодша група – переможець в номінації «Естетичне оформлення»

середня група – переможець в номінації «Наповнюваність осередків»

старша група №1 – переможець в номінації «Рівень збереження майна»

старша група №2 – переможець в номінації «Сучасність і доцільність»

Вихователям було вручено сертифікати на суму 300 гривень та саджанці троянд для посадки на квітниках. Комісія зазначила, що ясла-садок досяг таких успіхів завдяки злагодженій роботі всього персоналу.

Дякуємо всім учасникам конкурсу за участь і бажаємо нових ідей та творчих успіхів!

Відповісти