Відкрито нову групу

Нова групаДошкільний вік є одним з найцікавіших та найважливіших етапів розвитку дитини. Це період активного формування пізнавальної діяльності, інтересу до предметів та явищ навколишнього світу, початку формування самосвідомості, оволодіння соціальними нормами поведінки. Тому дуже важливо, щоб саме у цьому віці дитина отримала можливість розвиватися гармонійно та повноцінно, була охоплена дошкільним вихованням.

Нова групаТривалий час проблема переповнених груп у Грицівському яслах-садку центрі розвитку дитини заважала надати можливість усім дітям громади Грицева здобути дошкільну освіту. І ось, нарешті, першого вересня 2015 року на базі нашої школи відкрито ще одну групу. Тут виховуватимуться старші дошкільники.

Просторі кімнати для розвитку та відпочинку, сусідство із учнями початкових класів викликало неабиякий інтерес у малюків. Вони поважно розповідають своїм батькам, що тепер займатимуться у школі.

Нова групаПочинати завжди непросто. Для того, щоб створити комфорт, сприятливий психологічний клімат, потрібно чимало зусиль та коштів. Багато для цього зробили батьки дітей та вихователь групи Михальчишина Галина Леонтіївна.

І вже не вперше на допомогу нашому закладу прийшла Благодійна Організація «Благодійний Фонд «Зміцнення громад». Саме завдяки їй старші дошкільники отримали цілий ряд якісних іграшок для сюжетно-рольових ігор та побутового орієнтування. Це і дорев’яні іграшкові меблі, і побутові прилади, конструктори, ляльковий візочок – усе те, що так люблять діти, що дає можливість розвивати та виховувати в ігровій формі.

Нова групаХочеться щиро подякувати нашим незмінним спонсорам за те, що вже не один рік поспіль надають допомогу нашим малюкам. Меценатство для них не гучні промови, а спосіб взаємодії з громадою.
Будьте прикладом для наслідування!

Психолог Дубина Олена

Відповісти